Menu
 

Standbouw door DCRT

Creatieve concepten passend binnen uw budget en merkbeleving

DCRT heeft als standbouwer ruime ervaringen in het ontwikkelen en bouwen van beursstands voor vele bedrijven. De afgelopen jaren hebben wij met vele kleine en grote ondernemingen samengewerkt om de wensen te vertalen in een passend standbouw concept. We kijken hierbij nauwlettend naar uw merk/ bedrijfsboodschap en uw budget. Kwaliteit hoeft daarbij niet direct duur te zijn. Gaat u met uw bedrijf binnenkort deelnemen aan een beurs of evenement in binnen- of buitenland wij staan als professionele en creatieve standbouwer voor u klaar! Wij begeleiden u door het hele proces vanaf conceptontwikkeling tot en met het bouwen van uw stand. Ook na uw evenement kunnen wij uw beursstand in beheer houden door hem op te slaan en voor u te onderhouden. Wij zorgen ervoor dat uw ontwerp nooit standaard is, maar geheel in uw merkbeleving past.

Laat u inspireren door de projecten die wij hebben gedaan. Klik hier
Standbouw

Kennismaking en brainstorm

Voor een eerste kennismaking komen wij graag naar u toe. We bespreken onze werkwijze en wat uw doel is van de beursdeelname. Wat zijn uw wensen, wat is de merkidentitiet van uw onderneming? Wilt u de stand eenmalig of vaker gebruiken? In dit open gesprek zorgen wij ervoor dat we zoveel mogelijk informatie mee kunnen nemen naar de tekentafel om ze een eerste standbouw ontwerp voor u te maken.

Eerst voorstel en offerte

Na onze kennismaking en brainstormsessie over uw standbouwconcept gaan wij direct aan de slag. DCRT probeert altijd na 7 dagen een eerste voorstel te presenteren. Wij maken voor u een eerste (3D) tekening van de stand en verwerken dat in een visuele presentatie om u de stand vanuit alle ooghoeken te kunnen laten zien. Samen met deze presentatie ontvangt u de offerte. 

Standbouw

Bespreken standbouw voorstel.

Na ontvangst van het voorstel bellen wij u op om er telefonisch doorheen te lopen. Wanneer u het prettig vindt dat wij persoonlijk langskomen bij u op kantoor dan kan dat uiteraard ook. Bespreken het hele standbouw plan en kunnen deze vervolgens nog naar de nieuwe inzichten en ideeën aanpassen.

Definitief ontwerp

We sturen na het overleg na enkele dagen een herzien voorstel op. Hierin zijn de mogelijke aanpassingen verwerkt. Wanneer u akkoord gaat met het voorstel ontvangt u van ons de bevestiging en gaan wij aan de slag met het maken van de productieplanning.

Standbouw

Begeleiding tot, tijdens en na uw beursdeelname.

Wanneer wij de planning rond hebben en de contracten retour hebben begeleiden wij u tijdens het hele standbouw traject. Wij zorgen voor de aanvragen die nodig zijn voor uw deelname. Denk daarbij aan een wateraansluiting, internet, stroom, mogelijke hangpunten etc. Transport van de materialen die u nodig heeft in uw stand kunnen wij ook verzorgen. Dat stemmen wij dan onderling af.

Het bouwen van de stand.

Wanneer de planning rond is, de aanvragen zijn gedaan start het bouwen van uw stand. In onze werkplaats gaan wij aan de slag om uw product te maken en te produceren. De beursstand wordt zo gebouwd dat deze zeer makelijk in elkaar te zetten is en weer uit elkaar kan. Door modulair te bouwen kunt u de stand vaker gebruiken. 

Standbouw

Het opbouwen van uw beursstand.

De planning van de productie van de stand is door de ervaring die wij hebben zo gemaakt dat wij enkele dagen voor de beurs klaar zijn. Wij kunnen op deze manier direct op de eerste bouwdag aan de slag om uw beursstand op locatie op te bouwen. Onze standbouwmedewerkers hebben dan voldoende de tijd om een perfect product op te leveren. Het kan voorkomen dat wij op locatie nog een paar kleine aanpassingen moeten doen, hier is dan genoeg tijd voor. U heeft dan ook voldoende tijd om uw beursstand in te richten met uw (promotie) materialen. Indien u daar assistentie bij wil van onze medewerkers is dat geen probleem. Wij leveren de stand pas op, op het moment dat u als opdrachtgever helemaal tevreden bent!

Standbouw

Na uw beursdeelname.

Op het moment dat de beurs is afgelopen staan wij klaar om uw stand weer netjes af te breken. Wij assisteren desgewenst eerst bij het leeg halen van uw stand. Tijdens afbouw wordt de stand netjes verpakt en klaar gemaakt voor transport terug naar onze loods. Wij kunnen daar de stand desgewenst voor u opslaan om hem voor een volgend event nogmaals te kunnen gebruiken. Wij zorgen dan ook voor het onderhoud van de beursstand zodat deze er netjes uit blijft zien.

Afronding

Een week na afloop van de beurs wordt u door een van onze medewerkers gebeld om onze samenwerking te evalueren.