Menu
 

Meubelverhuur/ Partyverhuur

van een enkele stoel tot complete aankleding...

Albino Croco

stijlvol wit

Voor een bedrijfs evenement, beurs of receptie zijn partymeubels een uitkomst. DCRT Event Decorations & Styling beschikt over negen in eigen beheer ontwikkelde meubellijnen. De lijnen zijn zeer divers en bevatten verschillende soorten statafels, loungemeubilair, dinertafels, dinerstoelen en decoratie materialen. Bekijk hieronder onze meubellijnen en vraag gemakkelijk en snel uw offerte aan! 

Albino Croco

Verhaal over Albino Croco Bent u van plan om met uw bedrijf mee te doen aan een beurs of organiseert u een (meerdaags) evenement? Wanneer u met DCRT gaat samenwerken begeleiden wij u het gehele traject.

Basic

Black Croco

Onze meest complete serie met en in grote oplages leverbaar. Stoelen, tafels, consoles, bedden, podia, kleden en zeer veel decoraties. Alles in hoogwaardige materialen zoals crocoleer en hardhout.

Coastline

Een eigentijds design in een klassiek jasje. Gefabriceerd van nieuw en afgewerkt steigerhout. Grote robuuste tafels met banken, bartables en bijpassende stoelen van gegalvaniseerd staal.

Colors

De vrolijke kleuren van DCRT! Loungemeubilair en statafels in verschillende kleuren.

Croco

Dutch

100% Hollands design met internationale allure. Bijzondere stoelen voor bar en diner. Levensgrote koeien en vazen. X-cross tafels en vele decoraties met een Hollands tintje.

Noble

De Noble meubels zijn gebaseerd op de edelmetalen goud, koper en brons. Grote gecapitonneerde lounge-eilanden, passende poefen en statafels zorgen voor een bijzondere warme sfeer. De meubels zijn perfect te combineren met de Velvet meubellijn. Deze lijn bestaat uit ronde poefen en love chairs in de kleuren zwart gemaakt van hoogwaardige materialen zoals kwalitatief hout en velours stof.

Pluche

Met de Pluche collectie creëert u een sfeer waarbij mensen zich op hun gemak voelen. Maar ook met onze andere collecties evenementen aankleding zorgt u voor een sfeer die past bij het thema van uw evenement. U kunt kiezen uit vier bijzondere lijnen die ook nog eens prima met elkaar zijn te combineren.

Pooof

Staal

Vazen en Decoratie

Velvet

Met de Velvet collectie creëert u een sfeer waarbij mensen zich op hun gemak voelen. Maar ook met onze andere collecties evenementen aankleding zorgt u voor een sfeer die past bij het thema van uw evenement. U kunt kiezen uit vier bijzondere lijnen die ook nog eens prima met elkaar zijn te combineren.