Menu
 

DCRT

We decorate and more...

DCRT event decorations & styling  is de specialist op het gebied van evenementen styling, evenementen inrichting en decoratie. U krijgt maar één kans om tijdens een evenement de perfecte indruk te maken op uw gasten of relaties. De stylisten van DCRT event decorations & styling staan voor u klaar om mee te denken over de aankleding van uw evenement of bijeenkomst. Of het nu gaat om een kleine intieme setting, een grootschalige bijeenkomst of beursconcept wij maken samen met u het juiste plan om de evenement boodschap over te brengen. DCRT bestaat uit enkele pijlers:

- DCRT Concepts
- DCRT Meubelverhuur
- DCRT Standbouw
- DCRT Decoraties en Bloemen.

Wij zijn bekend met de meeste evenementenlocaties in Nederland en kunnen u daardoor optimaal adviseren. We denken graag out-of-the-box om zo tot verrassende concepten te komen. Een exclusieve uitstraling hoeft daarbij niet direct duur te zijn. Voor bijna elk budget kan DCRT passend maatwerk leveren. Hieronder leggen wij kort onze bedrijfspijlers uit.

Evenementen komen tot leven in onze 3D studio Klik hier
Over

Concepts

Over

Meubelverhuur

Op een evenement, een beurs of een kleinschaliger bijeenkomst moeten uw gasten zich helemaal thuisvoelen. Een smaakvolle, warme inrichting helpt daarbij. DCRT is een van de grootste leveranciers van bijzondere meubels, decoratie en evenementen verhuur voor uiteenlopende bijeenkomsten en locaties. Door gebruik te maken van de collecties van DCRT heeft u in ieder geval al een prettige sfeer neergezet voor uw gasten.

Over

Standbouw

U heeft met uw bedrijf besloten om aan een beurs actief deel te nemen met een eigen stand. Bij het bepalen van uw beursboodschap komt een hoop kijken. Het belangrijkste hierbij is de doelstelling van u deelname. DCRT heeft ruime kennis in huis voor het ontwikkelen van uw beursstand. Vanaf al een paar m2 kan DCRT uw beursstand concept ontwikkelen. Hierbij wordt uiteraard gedacht aanuitstraling maar ook aan de functionaliteit van uw stand.

Over

Bloemen en Decoraties

De aankleding van een evenement valt als eerste op. De gasten arriveren en de sfeer is meteen gezet. Naast het leveren van de meubels voor uw evenement verzorgt DCRT ook passende decoraties in de vorm van accessoires, groen- en bloemcreaties. Binnen uw budget gaan wij aan de slag om de styling van het evenement compleet te maken. Subtiele accenten of uitbundige creaties, wij creëren zo de juiste sfeer op het evenement.