Menu
 

De mooiste tijd van het jaar!

Laat u informeren over onze kerst en eindejaars concepten!

De mooiste tijd van het jaar en de donkere dagen van december. Een tijd vol gezelligheid, warmte, lekker eten en samenzijn met familie en vrienden. Het styling team van DCRT event decorations & styling begint al in de zomer met het ontwikkelen en samenstellen van de mooiste kerstconcepten voor uw evenement of bijeenkomst. Traditioneel, uitbundig of juist intiem en ingetogen, voor elk evenement en budget zorgen wij voor een onderscheidend concept. U kunt bij DCRT event decorations & styling terecht voor de gehele aankleding van uw evenement, een sfeervol gedecoreerde kerstboom voor de decembermaand of een prachtig bloemstuk op uw dinertafel. Neem contact op met ons team om u te laten informeren over alle eindejaars mogelijkheden of kijk op onze thema pagina.

De perfecte kerstsfeer bij uw evenement? Bekijk snel onze mogelijkheden! Klik hier
Kerst Concepten en decoratie

Uw etalage of winkelcentrum in kerstsfeer.

De stylisten van DCRT event decorations & styling verzorgen elk jaar voor diverse winkels en winkelcentra de gehele kerststyling. Van het verzorgen van een enkele etalage in kerstsfeer tot de gehele centrale hal in een winkelecntrum. Wij decoreren (xxl) kerstbomen en brengen uw winkeletage in kersfeer. 

Kerst Concepten en decoratie

Kerstdecoratie en bomen (verhuur)

Het plaatsen van een stijlvol versierde kerstboom zorgt direct voor een kerstgevoel in uw bedijf of bij uw eindejaarsevenement. DCRT event decorations & styling kan ook voor u het perfecte kerstgevoel creëren, door het verzorgen van een sfeervol gedecoreerde kerstboom of meerdere bomen in uw onderneming. Wij kunnen samen met u als opdrachtgever ontwikkelen wij een kerstthema. Extravagant, helemaal goud of een mix en match boom? Niks is ons te gek. U kunt ook kiezen uit onze kerstrends 2017. Bekijk de mogelijkheden op onze thema pagina.

Kerst Concepten en decoratie

Eindejaars evenementen

Samen met collega’s of relaties het jaar afsluiten: een terugblik op het afgelopen jaar of vooruitkijken naar het nieuwe jaar! Wij toveren uw bedrijfsruimte of gehuurde evenementenloctatie om tot een stijlvolle ruimte waar u samen met uw collega's kunt genieten en kunt toasten op het afgelopen het aankomende jaar! Bekijk de mogelijkheden op onze thema pagina.