Menu
 

DCRT evenementen styling

creatieve sfeerconcepten op maat

Ieder evenement heeft zijn eigen identiteit en karakter, of het nu gaat om een personeelsfeest, seminar, beurs, congres, bruiloft of een product launch, ze zijn allen verschillend van elkaar. U heeft een bepaalde doelstelling met uw evenement. Uw gasten moeten zich op hun gemak voelen tijdens en op het evenement. Wij gaan graag met u in gesprek om een passend styling concept te ontwikkelen. Hierbij gaan wij altijd uit van onze eigen kracht. DCRT beschikt over 9 in eigen beheer ontwikkelde meubellijnen welke allemaal te combineren zijn met elkaar. Door gebruik te maken van al onze productgroepen kunnen wij creatieve stylingconcepten ontwikkelen. Wij pakken het project graag van A tot Z voor u op.

Vraag gemakkelijk en snel uw offerte aan! Klik hier
Concepten

Kennismaking

Bent u van plan om een evenement te organiseren als bedrijf, evenementenbureau of particulier? Wij komen dan graag voor een eerste kennismaking naar u toe of we spreken af in onze showroom op locatie. Tijdens deze kennismaking bespreken wij onze werkwijze. Wij spreken over wat voor evenement u wilt organsieren, wat de doelstelling is en wat uw wensen zijn. Wij verzamelen zoveel mogelijk informatie om vervolgens op kantoor samen met ons creatieve team aan de slag te gaan om een eerste offerte en voorstel uit te brengen.

Concepten

Eerste voorstel en offerte

Na de afspraak gaan wij aan de slag om voor een eerste voorstel te maken. DCRT probeert altijd na 7 dagen een eerste voorstel te presenteren. Dit is afhankelijk van de drukte en het soort evenement. Wij maken voor een visuele presentatie met moodboards van hetgeen wij voor ogen hebben. De presentatie bevat onder andere (3D) tekeningen om uw evenement zo visueel mogelijk te maken. Samen met de presentatie ontvangt u de offerte. Beide documenten lichten wij graag persoonlijk en telefonisch aan u toe.

Concepten

Bespreken van het voorstel

Na ontvangst van het voorstel bellen wij u op om er telefonisch doorheen te lopen. Wanneer u het prettig vindt dat wij persoonlijk langskomen bij u op kantoor dan kan dat uiteraard ook. Bespreken het hele standbouw plan en kunnen deze vervolgens nog naar de nieuwe inzichten en ideeën aanpassen.

Concepten

Definitieve voorstel

Ons team stuurt u enkele dagen na het overleg een herzien voorstel op. Hierin zijn de besproken aanpassingen verwerkt en is ook de offerte aangepast. Wanneer u akkoord gaat met het voorstel ontvangt u van ons de bevestiging en gaan wij aan de slag met het voorbereiden van het evenement. Vaak volgt er in traject nog een locatiebezoek.

Concepten

Locatiebezoek en voorbereiding

In de voorbereiding van uw evenemement plannen wij graag één of meerdere locatiebezoeken in. Wij bespreken graag dan samen met u als opdrachtgever op locatie de details van het evenement. Hoe is de logistiek op locatiek, waar kunnen wij laden en lossen. Op deze manier zijn wij gedegen voorbereid en komen we tijdens het evenement niet voor verrassingen te staan.

Concepten

Begeleiding

Ons team begeleidt u gedurende de hele voorbereiding van het evenement. Enkele dagen voor het evenement nemen we alles nog 1 keer tot in detail telefonisch door. Zo kunnen wij inspelen om mogelijke laatste wijzigingen. Tijdens de opbouw van het evenement heeft u eenvast aanspreekpunt namens DCRT. Wij leveren het evenement pas op als u tevreden bent!

Concepten

Na het evenement

Na afloop van het evenement bouwen wij weer af. De afbouw gaat in overleg met u als opdrachtegever en kan op ieder gewenst moment. Enkele dagen na het evenement wordt er telefonisch contact met u opgenomen om te evalueren. 

Concepten

Laat u vooraf inspireren!

Bent u benieuwd naar de sfeerconcepten die wij hebben ontwikkeld kijk dan in onze portfolio.