Menu
 

Bloemen & Decoratie

We decorate & more

De aankleding van een evenement valt als eerste op. De gasten arriveren en de sfeer is meteen gezet. Naast het leveren van de meubels voor uw evenement verzorgt DCRT ook passende decoraties in de vorm van accessoires, groen- en bloemcreaties. Binnen uw budget gaan wij aan de slag om de styling van het evenement compleet te maken. Subtiele accenten of uitbundige creaties, wij creëren zo de juiste sfeer op het evenement.

Statafels huren voor uw evenement? Vraag hier uw offerte aan! Klik hier
Bloemen en Decoraties

Bloemdecoraties

Wilt u uw evenement nog net wat meer verfraaien? Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, bruiloft, congres of bijvoorbeeld een tuinfeest, wanneer u gebruik maakt van bloemdecoraties zorgt u voor een zeer verrassende eerste indruk. De eerste indruk van uw gasten is het belangrijkste! De bloemenarrangeurs van DCRT creëren met veel plezier de mooiste creaties voor u. De bloemdecoraties passen perfect bij uw evenementenconcept en zorgen voor een blijvende indruk bij uw gasten.

Bloemen en Decoraties

Groendecoraties

Naast de bloemdecoraties biedt DCRT dankzij de partners waarmee wij samenwerken een ruim aanbod van planten en bomen aan. 

Bloemen en Decoraties

Decoratiematerialen

Mooie decoraties zorgen voor de finishing touch van uw evenement. DCRT beschikt over vele decoratiematerialen zoals kussens, windlichten, grote objecten, vazen etc. Naast onze materialen die we zelf beheren verzorgen we veel maatwerk decoratie. Passend in uw evenementendoelstelling gaan wij aan de slag om te zorgen voor verrassende decoratiematerialen.

Bloemen en Decoraties

Bloemenabonnement

Uw ontvangstruimte of receptie is het visitekaartje van uw bedrijf. Wanneer daar een vers boeket met bloemen staat krijgen de gasten een goede eerste indruk van uw organisatie. Het laat zien dat uw bedrijf leeft. Met een bloemenabonnement van DCRT kunnen onze arrangeurs, voor uw bedrijf elke week verse bloemen samenstellen. U ontvangt deze bloemen met bijpassende leenvaas. U heeft er nu zelf geen omkijken naar en zal er een uitstraling ontstaan die u met uw bedrijf wenst. Uiteraard worden de bloemen aan de jaargetijden aangepast. Een bloemenabonnement is flexibel in te richten en al mogelijk vanaf 37,50 euro per week. Neem gerust contact met ons op om meer informatie aan te vragen.