Menu
 

Uw evenement komt tot leven

Vanaf de schets tot een foto-realistische render.

Soms kan het lastig zijn om direct een goede indruk te hebben van hoe uw evenement of bijvoorbeeld beursstand er uit gaat zien. DCRT is continu bezig om te innoveren. Wij beschikken op kantoor over een professionele 3D studio. Wanneer wij samen met u een eerste plan hebben gemaakt voor het evenement waar u mee bezig bent zetten wij dit om in een eerste hand gemaakte schets. Samen met onze professionals wordt dit document uitgewerkt tot een ware 3D beleving.

Vraag gemakkelijk en snel uw offerte aan! Klik hier
3D

Visualiseer uw project

Bij veel van onze aanvragen en opdrachten maken wij een 2D tekening of fotorealistische render. Wij laten uw sfeerconcept of standbouw project zo tot leven komen. 

3D

Kosten 3D visualisatie

Het maken van een 3D fotorealistische render is een intensieve maar leuke opdracht. DCRT rekent een uurbedrag voor het maken van een visualisatie. Deze uren worden echter alleen in rekening gebracht op het moment dat de opdracht niet doorgaat voor DCRT. Vooraf worden deze kosten met u besproken.

3D

3D tekenportfolio

Wij laten graag zien waar wij aan werken als dat van onze opdrachtgever mag. Bekijk via deze link onze 3D tekenportfolio.