Menu
 

Stijlvolle feestdagen

met DCRT Event Decorations en Styling

DCRT event decorations & styling

Uw partner in meubelverhuur en eventdecoratie.

DCRT Concepten

Van idee tot een totale sfeerbeleving.

DCRT meubel verhuur

Kwalitatieve meubels voor elk evenement

3D Tekenstudio

Uw evenement komt vooraf tot leven in onze tekenstudio.

DCRT Standbouw

Creatieve concepten passend binnen uw budget en merkbeleving.
 • Feestdagen

  Stijlvolle feestdagen met DCRT. Ieder jaar zijn onze (evenement)stylisten bezig om de laatste kerst decoratietrends te vinden en te creëren. Ieder jaar zijn er voor vier hoofdthema's. Deze zijn in 2017: Botanical Green, Classical Christmas, Pretty Pastel en Industrial Craft.

  Lees verder
 • Verhuur

  DCRT beschikt over 7 in eigen beheer ontwikkelde meubellijnen. Bekijk de meubellijnen hier en laat u inspireren voor uw evenement. Door op de meubels te klikken vraagt u makkelijk en snel een offerte bij ons aan.

  Lees verder
 • Standbouw

  DCRT heeft ruime kennis in huis voor het ontwikkelen van uw beursstand. Vanaf al een paar m2 kan DCRT uw beursstand concept ontwikkelen.

  Lees verder
 • Decoratie

  De aankleding van een evenement valt als eerste op. De gasten arriveren en de sfeer is meteen gezet. Naast het leveren van de meubels voor uw evenement verzorgt DCRT ook passende decoraties in de vorm van accessoires en bloemcreaties.

  Lees verder
Vraag gemakkelijk en snel uw offerte aan! Klik hier

Ons Werk

 • Taste of AMsterdam 2015, standbouw en styling Diageo’s activatiecampgane #letscocktail

  In samenwerking met Guest Republic en Diageo verzorgden wij het paviljoen van Diageo op Taste of Amsterdam 2015. De deelname…

  Lees verder
 • Huwelijksfeest Undercurrent

  Voor een huwelijksvoltrekking en feest verzorgden wij in opdracht van Simone Produceert. de gehele aankleding en styling.

  Lees verder
 • Winterse Sferen met Alpine Chic

  Voor een groot Telecom bedrijf ontwikkelde DCRT een nieuwe stijl. Alpine Chic. Een combinatie van verschillende meubellijnen aangevuld met mooie…

  Lees verder