Menu
 

Stijlvolle feestdagen

met DCRT Event Decorations en Styling

DCRT event decorations & styling

Uw partner in meubelverhuur en eventdecoratie.

DCRT Concepten

Van idee tot een totale sfeerbeleving.

DCRT meubel verhuur

Kwalitatieve meubels voor elk evenement

3D Tekenstudio

Uw evenement komt vooraf tot leven in onze tekenstudio.

DCRT Standbouw

Creatieve concepten passend binnen uw budget en merkbeleving.
 • Feestdagen

  Stijlvolle feestdagen met DCRT. Ieder jaar zijn onze (evenement)stylisten bezig om de laatste kerst decoratietrends te vinden en te creëren. Ieder jaar zijn er voor vier hoofdthema's. Deze zijn in 2017: Botanical Green, Classical Christmas, Pretty Pastel en Industrial Craft.

  Lees verder
 • Verhuur

  DCRT beschikt over 7 in eigen beheer ontwikkelde meubellijnen. Bekijk de meubellijnen hier en laat u inspireren voor uw evenement. Door op de meubels te klikken vraagt u makkelijk en snel een offerte bij ons aan.

  Lees verder
 • Standbouw

  DCRT heeft ruime kennis in huis voor het ontwikkelen van uw beursstand. Vanaf al een paar m2 kan DCRT uw beursstand concept ontwikkelen.

  Lees verder
 • Decoratie

  De aankleding van een evenement valt als eerste op. De gasten arriveren en de sfeer is meteen gezet. Naast het leveren van de meubels voor uw evenement verzorgt DCRT ook passende decoraties in de vorm van accessoires en bloemcreaties.

  Lees verder
Vraag gemakkelijk en snel uw offerte aan! Klik hier

Ons Werk

 • Stop Darmkanker Benefietgala 2014

  Op 28 maart 2014 verzorgden wij de gehele styling en aankleding voor het vierde benefietgala tegen darmkanker. De avond in…

  Lees verder
 • Loungeclub in Amsterdam

  Voor een opdrachtgever maakten we van een industriele locatie een trendy loungeclub. Hierbij maakten we gebruik van onze zwarte Pooof…

  Lees verder
 • Smart Home Concept

  Voor onze opdrachtgever Brilman en Partners verzorgden wij voor een energiemaatschappij de styling en aankleding van het 'Smart Home' evenement.

  Lees verder