DE JUISTE SFEER

MET EEN GLIMLACH EN UITSTEKENDE PERSOONLIJKE SERVICE.

Styling concepten op maat

DCRT realiseert eigentijdse en creatieve styling concepten voor evenementen. Met onze hoge kwaliteitsproducten creëren wij de juiste mood. Onze formule? Wij beschikken over 9 in eigen beheer ontwikkelde meubellijnen, een ruim assortiment aan decoratiematerialen en een zeer ervaren creatief team.

Wij ontwikkelen dagelijks passende styling concepten voor o.a. personeelsfeesten, congressen, productlanceringen, gala’s, bruiloften en outdoor events. Hierin worden wensen, doelstellingen en merkidentiteit vertaald naar unieke concepten. Organiseert u binnenkort een bedrijfsevenement of feest? Met onze persoonlijk service en grote glimlach nemen we de zorg voor styling graag van A tot Z uit handen.

Concepten met karakter

Elk evenement verdient een unieke look & feel; de styling maakt namelijk de totaalbelevenis compleet! Uw gasten moeten zich direct op hun gemak voelen. Onze concepten variëren van subtiel & sierlijk, uitgesproken super-de-luxe, elegant modern tot kleurrijk & fantasievol.

Bovendien hoeft er aan creativiteit geen hoog prijskaartje te hangen. Wij maken gebruik van onze eigen meubellijnen en decoratiematerialen, zodat onze concepten binnen uw budget passen.

Winterpresentatie C&A

Kennismaken?

Bent u van plan om een evenement te organiseren als bedrijf, evenementenbureau of particulier? Wij komen dan graag voor een eerste kennismaking naar u toe of we spreken af in onze showroom op locatie. Tijdens deze kennismaking bespreken wij onze werkwijze. Wij spreken over wat voor evenement u wilt organiseren, wat de doelstelling is en wat uw wensen zijn. Wij verzamelen zoveel mogelijk informatie om vervolgens op kantoor samen met ons creatieve team aan de slag te gaan om een eerste offerte en voorstel uit te brengen.

Kennismaking

Bent u geïnteresseerd in een event styling concept door DCRT? Wij komen graag bij u op bezoek of heten u van harte welkom in onze showroom voor een kennismaking en brainstormsessie.

Ons creatieve team vertaalt alle wensen naar een concreet en origineel evenement concept. Dit visualiseren wij met behulp van moodboards en bij grotere events met een realistische 3D tekening. Uiteraard is er een ruime gelegenheid om feedback te geven.

Media Evenement in het DeLaMar

Eerste voorstel

Na de afspraak gaan wij aan de slag om voor een eerste voorstel te maken. DCRT probeert altijd na 7 dagen een eerste voorstel te presenteren. Dit is afhankelijk van de drukte en het soort evenement. Wij maken voor een visuele presentatie met moodboards van hetgeen wij voor ogen hebben. De presentatie bevat onder andere een moodboard en 3d tekeningen om uw evenement zo visueel mogelijk te maken. Samen met de presentatie ontvangt u de offerte. Beide documenten lichten wij graag persoonlijk en telefonisch aan u toe.

Complete begeleiding

Ons team begeleidt u graag tijdens de voorbereidingen voor het evenement. Bij een locatiebezoek controleren we op beschikbare faciliteiten en de mogelijkheid onze producten te laden en lossen. Enkele dagen voorafgaand aan het evenement bespreken we alle details nog eenmaal, voor mogelijke laatste wijzigingen of aanvullende wensen. In overleg vindt de opbouw plaats, waarbij één ding  buiten kijf staat: wij leveren het evenement pas op als u tevreden bent! Tenslotte kan de afbouw op elk gewenst moment plaatsvinden.

Podium setting

Bespreken voorstel

Na ontvangst van het voorstel bellen wij u op om er telefonisch doorheen te lopen. Wanneer u het prettig vindt dat wij persoonlijk langskomen bij u op kantoor dan kan dat uiteraard ook. Bespreken het hele standbouw plan en kunnen deze vervolgens nog naar de nieuwe inzichten en ideeën aanpassen.

Meubels & Decoratie

DCRT beschikt over een ruime collectie meubels en decoratiematerialen. De meubellijnen zijn ontwikkeld volgens ons ‘mix it up’ principe. Alle combinaties zijn denkbaar. Vermenigvuldig dit met een ruim assortiment decoratiematerialen en de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij verrassen u graag met onverwachte combinaties die prachtige sferen maken!

Dineren bij Ajax

Definitief voorstel voor uw evenement

Ons team stuurt u enkele dagen na het overleg een herzien voorstel op. Hierin zijn de besproken aanpassingen verwerkt en is ook de offerte aangepast. Wanneer u akkoord gaat met het voorstel ontvangt u van ons de bevestiging en gaan wij aan de slag met het voorbereiden van het evenement. Vaak volgt er in traject nog een locatiebezoek.

Eyecatchers

Wat geeft een Wow-effect aan een styling concept? Een echte blikvanger! Denk hierbij aan bijvoorbeeld XXL bouwwerken, letters of bloemcreaties. De eyecatcher maakt uw evenement onvergetelijk.

dcrt_evenementen_variaties-20

De voorbereidingen

Tijdens de voorbereiding van uw evenement plannen wij graag één of meerdere locatie bezoeken in. Wij bespreken graag dan samen met u als opdrachtgever op locatie de details van het evenement. Hoe is de logistiek op locatie, waar kunnen wij laden en lossen. Op deze manier zijn wij gedegen voorbereid en komen we tijdens het evenement niet voor verrassingen te staan.

Thema’s

Wij verzorgen graag een bedrijfsfeest met thema. Wilt u terug naar de bruisende jaren 20 met een Great Gatsby feest inclusief veren, gouden meubilair en art deco artwork? Of viert u de zomer in Ibiza-stijl met palmen, lounge meubilair en een hippie twist. Ook voor winterse taferelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Mooie klassieke meubels

Begeleiding

Ons team begeleidt u gedurende de hele voorbereiding van het evenement. Enkele dagen voor het evenement nemen we alles nog 1 keer tot in detail telefonisch door. Zo kunnen wij inspelen om mogelijke laatste wijzigingen. Tijdens de opbouw van het evenement heeft u een vast aanspreekpunt namens DCRT. Wij leveren het evenement pas op wanneer u tevreden bent!

Samenwerking

Wij streven er altijd naar de beste service en kwaliteit te leveren. Na het evenement evalueren we daarom graag met u. Ook kunnen we een eventuele volgende samenwerking bespreken. Bent u benieuwd met wie wij nog meer samenwerken?

Business of bars

Na afloop van het evenement.

Na afloop van het evenement bouwen wij weer af. De afbouw gaat in overleg met u als opdrachtgever en kan op ieder gewenst moment. Enkele dagen na het evenement wordt er telefonisch contact met u opgenomen om te evalueren.

Raak Geïnspireerd door projecten die wij hebben mogen verzorgen.

Bekijk in ons uitgebreide portfolio de projecten die wij reeds hebben verzorgd. Klik gemakkelijk en snel door naar de meubels en materialen die wij hierbij hebben ingezet.

Stijlvolle meubels passend voor ieder evenement.

Wij onderscheiden ons met een zeer uitgebreide meubelcollectie. Van klassiek tot straks modern. Een mooie louge-setting of meubels voor in uw beursstand? U vindt deze zeker in onze meubelverhuurshop..

Quotes

Quotes

0
3110

Events

0
900

Stoelen

0
400

Statafels

0
341

Stands

Quotes

Quotes

Laat ons u terugbellen

Heeft u advies nodig of enkele vragen? Laat hier uw telefoonnummer achter. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of neem direct
telefonisch contact
met ons op

Laat ons u terugbellen

Laat hier gemakkelijk en snel uw telefoonnummer achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of neem direct
telefonisch contact
met ons op

Product added successful
0

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken