EEN UNIEKE STIJL

SUBTIEL ELEGANT TOT UITBUNDIG EXTRAVAGANT

Bloemen en decoratie

Wat zien relaties en gasten als eerst bij een evenement? Juist, de styling en decoratie. Onze decorateurs zorgen dat de gewenste sfeer direct wordt gezet.

Naast meubilair verzorgen we passende decoraties in de vorm van accessoires, groen- en bloemdecoraties. Van subtiel en elegant tot robuust en kleurrijk, binnen uw budget creëren we de gewenste sfeer.

Bloemdecoraties

Vlakbij ons warehouse in Aalsmeer bevindt zich de bloemenveiling. Bij het slaan van de veilingklok staan onze bloemarrangeurs in de startblokken om de mooiste bloemen te selecteren. Zij verzorgen bloemstyling voor o.a. bedrijfsevenementen, de beursvloer, een bruiloft of tuinfeest.

De bloemdecoratie wordt zorgvuldig afgestemd op de locatie. Onze arrangeurs gaan graag met u in gesprek over de gewenste kleuren, materialen en eventueel een thema. Voor bedrijven is het bijvoorbeeld mogelijk de decoratie bij de huisstijl of merkwaarden aan te laten sluiten.

Pandor Adma toren

Bloemdecoraties

Wilt u uw evenement nog net wat meer verfraaien? Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, bruiloft, congres of bijvoorbeeld een tuinfeest, wanneer u gebruik maakt van bloemdecoraties zorgt u voor een zeer verrassende eerste indruk. De eerste indruk van uw gasten is het belangrijkste! De bloemenarrangeurs van DCRT creëren met veel plezier de mooiste creaties voor u. De bloemdecoraties passen perfect bij uw evenementen-concept en zorgen voor een blijvende indruk bij uw gasten.

Bomen- en plantenverhuur

Geniet met groen! Kiest u voor mediterrane laurieren en olijfbomen, de klassieke look van buxussen  of gaat uw voorkeur toch uit naar een Urban Jungle? DCRT biedt in samenwerking met haar partners een ruim assortiment aan bomen en planten.

Urban Jungle DCRT

Bomen- en plantenverhuur

Naast de bloemdecoraties biedt DCRT dankzij de partners waarmee wij samenwerken een ruim aanbod van planten en bomen aan. Zo creëren wij met ons stylingteam bijvoorbeeld in een Urban Jungle op uw evenementenlocatie.

Decoratiematerialen

Het puntje op de styling ‘i’ zetten we met ons ruime assortiment aan decoratiematerialen. Wij beschikken over kussens, windlichten, karpetten en XXL decoratie zoals levensgrote dieren, vazen en sokkels. Specifieke decoratiewensen vervullen we graag met maatwerk. Passend bij het evenement struinen we stad en land af voor verrassende decoraties of maken het zelf.

Media Evenement in het DeLaMar

Decoratiematerialen

Mooie decoraties zorgen voor de finishing touch van uw evenement. DCRT beschikt over vele decoratiematerialen zoals kussens, windlichten, grote objecten, vazen etc. Naast onze materialen die we zelf beheren verzorgen we veel maatwerk decoratie. Passend in uw evenementen-doelstelling gaan wij aan de slag om te zorgen voor verrassende decoratiematerialen.

Abonnementen op bloemen & styling

De ontvangstruimte of receptie is het visitekaartje van uw bedrijf. Maak direct een goede indruk met passende styling en verse bloemen. Met een abonnement wordt alle zorg uit handen genomen. We verwerken uw wensen qua uitstraling in passende concepten en bloemstukken. Uiteraard kunnen we dit bij de jaargetijden laten aansluiten.

Bij een bloemabonnement stellen onze bloemarrangeurs wekelijks prachtige creaties samen, inclusief stijlvolle leenvazen. Het abonnement flexibel in te richten en al mogelijk vanaf €37,50 per week.

Styling op locatie met bloemen

Bloem- & Styling abonnementen.

Uw ontvangstruimte of receptie is het visitekaartje van uw bedrijf. Wanneer daar een vers boeket met bloemen staat krijgen de gasten een goede eerste indruk van uw organisatie. Het laat zien dat uw bedrijf leeft. Met een bloemenabonnement van DCRT kunnen onze arrangeurs, voor uw bedrijf elke week verse bloemen samenstellen. U ontvangt deze bloemen met bijpassende leenvaas. U heeft er nu zelf geen omkijken naar en zal er een uitstraling ontstaan die u met uw bedrijf wenst. Uiteraard worden de bloemen aan de jaargetijden aangepast. Een bloemenabonnement is flexibel in te richten en al mogelijk vanaf 37,50 euro per week. Neem gerust contact met ons op om meer informatie aan te vragen.

Raak Geïnspireerd door projecten die wij hebben mogen verzorgen.

Bekijk in ons uitgebreide portfolio de projecten die wij reeds hebben verzorgd. Klik gemakkelijk en snel door naar de meubels en materialen die wij hierbij hebben ingezet.

Stijlvolle meubels passend voor ieder evenement.

Wij onderscheiden ons met een zeer uitgebreide meubelcollectie. Van klassiek tot straks modern. Een mooie louge-setting of meubels voor in uw beursstand? U vindt deze zeker in onze meubelverhuurshop..

Quotes

Quotes

0
3110

Events

0
900

Stoelen

0
400

Statafels

0
341

Stands

Quotes

Quotes

Laat ons u terugbellen

Heeft u advies nodig of enkele vragen? Laat hier uw telefoonnummer achter. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of neem direct
telefonisch contact
met ons op

Laat ons u terugbellen

Laat hier gemakkelijk en snel uw telefoonnummer achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of neem direct
telefonisch contact
met ons op

Product added successful
0

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken