Menu
{sp_ga}

Welkom bij DCRT

Event Decorations & Styling

DCRT Concepten

Van idee tot een totale sfeerbeleving.

DCRT meubel verhuur

Kwalitatieve meubels voor elk evenement

DCRT Standbouw

Creatieve concepten passend binnen uw budget en merkbeleving.

3D Tekenstudio

Uw evenement komt vooraf tot leven in onze tekenstudio.
 • Concept

  Bent u van plan om met uw bedrijf mee te doen aan een beurs of organiseert u een (meerdaags) evenement? Wanneer u met DCRT gaat samenwerken begeleiden wij u het gehele traject.

  Lees verder
 • Verhuur

  DCRT beschikt over 7 in eigen beheer ontwikkelde meubellijnen. Bekijk de meubellijnen hier en laat u inspireren voor uw evenement. Door op de meubels te klikken vraagt u makkelijk en snel een offerte bij ons aan.

  Lees verder
 • Standbouw

  DCRT heeft ruime kennis in huis voor het ontwikkelen van uw beursstand. Vanaf al een paar m2 kan DCRT uw beursstand concept ontwikkelen.

  Lees verder
 • Decoratie

  De aankleding van een evenement valt als eerste op. De gasten arriveren en de sfeer is meteen gezet. Naast het leveren van de meubels voor uw evenement verzorgt DCRT ook passende decoraties in de vorm van accessoires en bloemcreaties.

  Lees verder
Onze klassieke Croco stoelen en barkrukken in prijs verlaagd! Nu te huren vanaf € 8,50 Klik hier

Ons Werk

 • Eindhoven Culinair 2013

  Voor een cateraar uit Eindhoven verzorgden wij het paviljoen voor Eindhoven Culinair 2013. Het Culinaire evenement van de stad vindt…

  Lees verder
 • Perspresentatie BNN/ VARA

  Voor de perspresentatie van het nieuwe televisieseizoen verzorgden wij voor BNN/ VARA het styling en aankleding concept. 

  Lees verder
 • Doop Aegir van offshore bedrijf.

  Een goroot offshore bedrijf heeft een nieuw schip in de vaart genomen. Evenementenbureau Brilman & Partners vroeg DCRT om de…

  Lees verder